maandag 20 september 2010

Teamwork vraagt standaard PE-punten aan voor workshops

Dit is een aankondiging van Teamwork


Beste collega,

Bent u ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers in 's-Hertogenbosch en moet u dus voldoen aan de nieuwe regels voor Permanente Educatie (PE)? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Wij gaan het bijhouden van uw PE-punten makkelijk voor u maken!

Het aanvragen van PE-punten bij het Bureau BTV hoort voortaan tot onze standaardprocedure. Bij iedere nascholingsactiviteit die wij organiseren, geven wij aan hoeveel PE-punten wij hiervoor bij het Bureau BTV aanvragen. Zodra het Bureau een beslissing hierover heeft genomen (en dit kan enkele weken in beslag nemen), geven we dit aan op de relevante pagina op onze website.

Wij hebben onze website inmiddels aangepast, zodat u direct kunt zien (a) hoeveel PE-punten we per cursus hebben aangevraagd c.q. hoeveel PE-punten zijn toegekend, en (b) welke cursussen u hebt gevolgd en hoeveel PE-punten daaraan verbonden zijn. Het aantal PE-punten staat dus ook op uw eigen profielpagina op onze website. Log eerst in, en klik vervolgens rechtsboven op ‘Uw workshops’ (bij ‘Uw gegevens’) en u ziet meteen niet alleen aan welke Teamwork-activiteiten u hebt deelgenomen, maar ook het aantal PE-punten dat u met iedere activiteit heeft verdiend.

Zoals u weet, geldt de PE-regeling van het Bureau BTV met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2009. Wij hebben inmiddels aanvragen ingediend voor toekenning van PE-punten aan alle activiteiten die wij sinds die datum hebben georganiseerd. Ook hier weer geldt: zodra wij bericht van het Bureau BTV hebben ontvangen, geven we het aantal PE-punten op de pagina op onze website aan (zie onder ‘Archief’) en wordt uw persoonlijke PE-score automatisch bijgewerkt. Uiteraard kan het nog een poosje duren voordat het Bureau BTV alle aanvragen heeft verwerkt en de informatie op de website helemaal bijgewerkt is.

En hier komt het echt goede nieuws: u hoeft dus niet zelf een aanvraag in te dienen bij het Bureau BTV voor toekenning van PE-punten aan nascholingsactiviteiten die u sinds januari 2009 bij Teamwork hebt gevolgd! Wij doen dat voor u.

Als het goed is, maakt het Bureau BTV ook op de eigen website bekend aan welke activiteiten PE-punten zijn toegekend.

Voor meer informatie over de PE-regeling zie de website van het Bureau BTV.

Kortom, leuker kunnen we het bijhouden van uw PE-punten niet maken, wel makkelijker!

Hartelijke groeten,

Marcel Lemmens & Tony Parr

Geen opmerkingen: