woensdag 21 januari 2009

Spookberichten op Vertalersnieuws

Beste lezers,

Misschien is jullie wel een spookbericht opgevallen op Vertalersnieuws vandaag. De redactie biedt bij deze haar verontschuldigingen aan voor het totaal irrelevante bericht, dat inmiddels weer van de blog verwijderd is.

Met vriendelijke groet,

Mariëtte van Drunen
Vertalersnieuws

Businesscompleet - ondernemersinformatie en kennisnetwerk

Hebt u de digitale nieuwsbrief voor de startende ondernemer van de Kamer van Koophandel ook gezien? (Niet? Klik dan hier.) Dit keer adviseren ze onder andere over re-integratie, concurrentiebedingen en oplossingen voor factuurconflicten.

Tenminste, voor dat laatste onderwerp verwijzen ze ons naar de website van Businesscompleet, en dat is niet de eerste keer. Op deze site staat een interessant artikel over hoe je als ondernemer het beste handelt bij een conflict over een factuur. Het verhaal en de handelingen zijn onderverdeeld in vijf stappen, heel overzichtelijk dus.

Maar kende u de website zelf al? Hij bevat veel interessante informatie waarin je als ondernemer heerlijk kunt grasduinen. Voor sommige artikelen is registratie nodig, maar de registratie is gratis en ik heb zelf sindsdien zeker geen toestroom aan vervelende reclamemails gehad (ik heb me alweer maanden geleden aangemeld, dus tijd genoeg om me plat te mailen). Ik krijg gewoon 1 keer per week de nieuwsbrief, zoals netjes was aangekondigd op de website.

Overigens vind ik de nieuwsbrief zelf weinig interessant, maar sommige artikelen op de website zijn de moeite van het registreren zeker waard. Ik zeg sommige, want ik heb ze natuurlijk lang niet allemaal gelezen.

Aan bod komen onderwerpen als subsidies, een bedrijf starten, wet- en regelgeving, belastingen, rechtsvormen en ga zo maar door.

Auteur: Mariëtte van Drunen, MVD translations

Link: Businesscompleet.nl