vrijdag 27 maart 2009

Teamwork organiseert nationaal vertaalcongres

Uitnodiging:

Beste collega,

Teamwork organiseert in samenwerking met de ATA (Association of Translation Agencies) het Nationaal Vertaalcongres “Het moet anders!”. Het wordt een prikkelende, provocerende dag over de toekomst van het beroep. Een dag met toonaangevende en trendsettende sprekers en inleiders die u ideeën aandragen voor de ontwikkeling van een visie op uw eigen toekomst. En dat is hard nodig in deze tijd waarin de vergrijzing en de gevolgen van de kredietcrisis merkbaar beginnen te worden.

“Het moet anders” vindt plaats op vrijdag 19 juni in Sofitel Cocogne Eindhoven. Het hotel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Volledige informatie over "Het moet anders!" vindt u op onze website. Indien u zich uiterlijk 17 april inschrijft, krijgt u een extra grote vroegboekkorting van maar liefst EUR 50. Schrijft u zich dus snel in.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Ga dan naar de homepage van onze site, klik op ‘Uw gegevens’, voer uw e-mailadres in en klik op ‘Wachtwoord vergeten’. U krijgt dan onmiddellijk, per e-mail, een nieuw wachtwoord. En mocht u problemen hebben met het registeren? Neemt u dan gerust even contact op met ons.

Met vriendelijke groet,

Marcel Lemmens & Tony Parr
Teamwork

Geen opmerkingen: