woensdag 25 februari 2009

Dag van de Zelfstandige

Uitnodiging van het PZO

Op woensdag 11 maart 2009 is het voor de 2e keer de Dag van de Zelfstandige. De vereniging PZO (Platform Zelfstandige Ondernemers) organiseert die middag een boeiend congres in het Theater aan het Spui in Den Haag, dat gratis toegankelijk is voor alle zelfstandige ondernemers en andere belangstellenden. U bent van harte welkom!

Met het oog op de economische recessie is gekozen voor een tegendraads thema: 'Zelfstandig ondernemerschap, de kansen!' In zijn openingstoespraak zal staatssecretaris van Economische Zaken Frank Heemskerk hier zeker op ingaan. Twee experts op het gebied van economie en ondernemerschap, prof. dr. Dewanand Madahew en onderzoeker Arjan van den Born, verzorgen presentaties over de positieve impuls die zelfstandig ondernemerschap kan leveren aan de economie. En zelfstandige ondernemers gaan in debat met politici en vertegenwoordigers van ondernemersverenigingen over de kansen van en voor het zelfstandig ondernemerschap. Het thema levert drie invalshoeken op:

* de kansen voor de maatschappij in het algemeen: flexibiliteit versus loyaliteit
* de kansen voor de opdrachtgevers: innovatie versus status quo
* de kansen voor de zzp'er: netwerken versus organisaties


Deze inspirerende bijeenkomst levert iedere deelnemer, van zelfstandige ondernemer tot politicus, de kans om op een informele manier te netwerken en nieuwe ideeën op te doen.

Meer informatie en aanmelding
Deelname is gratis, maar aanmelding vooraf is verplicht. Op www.dagvandezelfstandige.nl kunt u uitgebreide informatie, het programma en een aanmeldingsformulier vinden.

Bron: Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO)

Geen opmerkingen: