donderdag 16 oktober 2008

KvK Startersdag 2008

Droomt u van een eigen bedrijf? Of van een toekomst als freelancer? Wilt u meer weten over ondernemerschap? De Startersdag van de Kamer van Koophandel helpt u verder!

1 november Startersdag 2008!
Op 1 november is alweer de zevende editie van de Startersdag. Dan opent de Kamer van Koophandel haar deuren op maar liefst 24 locaties in het land voor iedereen die meer wil weten over het ondernemerschap.

Alle informatie over het starten van uw eigen bedrijf
De Startersdag van de Kamer van Koophandel is dé informatiedag voor iedereen die goed voorbereid met zijn eigen bedrijf wil beginnen of informatie wil verkrijgen over het starten van een eigen bedrijf. Juristen, accountants en andere specialisten van onder andere banken, de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel geven u meer informatie over het starten van een eigen bedrijf. Zo weet u precies welke stappen u moet nemen om nog komend jaar te starten als zelfstandig ondernemer.

Antwoord op uw vragen
In presentaties en persoonlijke gesprekken krijgt u antwoord op uw vragen over bijvoorbeeld: financiën, rechtsvormen, belastingen en administratie, marketing, verzekeringen, personeel en huisvesting. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers. Deelname aan de Startersdag is gratis.

Kijk voor de exacte locaties en meer informatie op de website van de Kamer van Koophandel.

Bron: www.kvk.nl

Geen opmerkingen: