donderdag 6 november 2008

Antwoord voor bedrijven: vraagbaak voor ondernemers

Heb je een ondernemersvraag en weet je niet waar je het antwoord moet zoeken? Wil je bijvoorbeeld weten of er subsidie is voor het creëren van een stageplaats op een vertaalbureau? Of wil je meer weten over btw-teruggaaf?

De website Antwoord voor bedrijven geeft de antwoorden op deze en veel meer ondernemersvragen die je meestal alleen direct bij de juiste overheidsinstantie kunt vinden. Zo kom je er snel achter waar je moet zijn voor bepaalde informatie. En dat niet alleen, je kunt Antwoord voor bedrijven ook bellen, e-mailen of tijdens kantooruren met een van de medewerkers chatten als je het antwoord op je vraag niet op de site kunt vinden.

De samenstellers over deze website: "Antwoord voor bedrijven is een activiteit van de Nederlandse overheid. Wij werken nauw samen met ministeries, andere rijksoverheden, provincies, waterschappen en gemeenten. Antwoord voor bedrijven sluit aan bij het initiatief om alle verschillende informatiebronnen binnen de overheid met elkaar te verbinden. Dit gebeurt onder de naam Antwoord©."

Antwoord voor bedrijven raadt zijn bezoekers wel aan belangrijke informatie ook te controleren op de website van de desbetreffende overheidsinstantie. Maar dit is uiteraard na het eenmaal vinden van de juiste bron veel makkelijker dan daarvoor en vaak staan in de antwoorden ook directe links naar de juiste webpagina's opgenomen.

Auteur: Mariëtte van Drunen, MVD translations

Bron: Antwoord voor bedrijven

Geen opmerkingen: