donderdag 15 april 2010

Educatie- en inspiratiedag voor vertalers

Op 4 juni aanstaande vindt er een educatie- en inspiratiedag voor vertalers plaats in het Centraal Museum te Utrecht. Hier vertellen Judy Jenner en Cora Bastiaansen over hun kijk op ondernemerschap, professionalisering en profilering voor vertalers. Op deze dag is er ook ruim tijd ingepland om onderling te netwerken, zodat deelnemers veel interessante contacten kunnen leggen.

Judy Jenner, volgens de organisatoren (Tadema & Van der Weert Vertalingen) een zeer veelgevraagd spreker in de vertalerswereld, geeft een lezing van 2 uur (in het Engels) met de titel “Lessons from Business School: The Entrepreneurial Linguist”. Zij geeft de deelnemers tips over marketing, financiën, ondernemerschap en (prijs)onderhandelingen.

Na een netwerklunch met gelegenheid tot het laten maken van een gratis portretfoto voor je online profiel, vertelt Cora Bastiaansen, ook twee uur lang, over het juiste gebruik van social media, zoals Hyves, LinkedIn, Twitter, met de nadruk op LinkedIn en Twitter. Cora Bastiaansen is de auteur van het boekje voor beginnende vertalers Vertaler in ondernemersland.

De dag wordt afgesloten met een borrel en mogelijkheid tot bezoeken van het Centraal Museum.

Meer informatie: www.tw-vertalingen.com/evenementen/zekervanjezaak.html.

Geen opmerkingen: