donderdag 15 april 2010

Basiscursus LinkedIn

Overgenomen uit de nieuwsbrief van VZZP

LinkedIn is een must voor de moderne ondernemer of manager die meer business wil halen uit zijn/haar zakelijk netwerk. Online netwerken is een onmisbaar onderdeel van zaken doen in de business to business markt. Om u te leren professioneel zaken te doen met LinkedIn, organiseert Profound Seminars de Basistraining LinkedIn in praktijk gebracht. Deze training wordt op woensdag 28 april a.s. gegeven door Jan Posdijk, directeur Profound Groep en specialist in marketing van diensten en social media.

Tijdens deze training leert u op een zeer praktische manier de aanmaak van het LinkedIn profiel, het opbouwen van een netwerk, het gebruik van de belangrijkste functionaliteiten en het creëren van leads.

Vanaf 19:30 uur kunt u binnenlopen en om 20:00 uur start de training.
Om 22:00 uur zal er dan gelegenheid zijn om nog even te netwerken. De beelden en tekst van deze presentatie worden u als naslagwerk na de training per e-mail toegezonden.

De training is bestemd voor ondernemers die recent een profiel hebben aangemaakt en / of de mogelijkheden van LinkedIn nog niet optimaal benutten. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen EUR 35,00 (incl. BTW). De plaats van handeling is Filmtheater Cinebergen te Bergen (NH). Ga voor meer informatie naar www.profoundseminars.nl

Bron: nieuwsbrief VZZP

Geen opmerkingen: